Opinie

Co o nas sądzą nasi kursanci
Opinie Dodaj opinię
Rut

Zajęcia praktyczne miałam z panem Szymonem. Jest cierpliwy, wyrozumiały, fachowy i godny zaufania. Otrzymałam wiele wskazówek dotyczących jazdy, popełnianych błędów. Wprowadza spokojną atmosferę, która sprzyja uczeniu się. Od pierwszej jazdy zajęcia były nastawione na przygotowanie do egzaminu.
Zajęcia teoretyczne były konkretne, kurs z udzielania pierwszej pomocy - życiowy.
Oba egzaminy zdałam za pierwszym razem.
Polecam pana Szymona.

15.09.2017

Karolina

W Galancie wykupiłam jazdy doszkalające przed egzaminem poprawkowym. Polecam instruktora Szymona - jest profesjonalista, ktory lubi swoja pracę. Spokojny, tłumaczy trudne zagadnienia wiele razy, jazda z nim była wielka przyjemnością i absolutnie mnie nie stresowała a wręcz odstresowywała. Egzamin praktyczny zdałam kilka dni temu. Dziękuję za współpracę. Jeszcze raz polecam Szymona!!!

02.09.2017

Mateusz

Z CAŁEGO SERCA CHCIAŁBYM POLECIĆ WYŻSZĄ SZKOŁĘ JAZDY GALANT ! Do Galanta,trafiłem w czasie,kiedy bardzo wątpiłem w swoje umiejętności prowadzenia auta.Moja poprzednia Pani Instruktor z Ligi Obrony Kraju,bardzo a to bardzo zniechęciła mnie do jazdy.Zniechęcony,dałem sobie na jakiś czas z prawem jazdy.Dopiero niedawno,za namową znajomego postanowiłem wziąć jazdy doszkalające w Galancie ! I W ŻYCIU NIE ŻAŁUJE TEJ DECYZJI.Profesjonalni instruktorzy,indywidualne podejście do człowieka,luźna i miła atmosfera,samochody w idealnym stanie technicznym,ale co najważniejsze zagadnienia i zadania egzaminacyjne tłumaczone są w sposób rzetelny i zrozumiały dla kursanta.Bartek w ciągu 10 h omówił,ze mną więcej,niż Liga Obrony Kraju zdołała w ciągu 30 h. Udało mu się do mnie dotrzeć pomimo mojej małej wiedzy praktycznej oraz zmiany auta ! Każdą jazdę kończyłem z uśmiechem na twarzy,co było dla mnie obce podczas jazd w poprzedniej szkole ! Dzięki wszystkim radą oraz wskazówką,które otrzymałem od Bartka w Galancie udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem ! JEŚLI SZUKASZ NAJLEPSZEJ SZKOŁY W POZNANIU,TO JUŻ JĄ ZNALAZŁEŚ :) ZRESZTĄ ZAPISZ SIĘ I SAM SIĘ PRZEKONAJ ,ZDANY EGZAMIN MASZ GWARANTOWANY ! :)

28.08.2017

Jakub

Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe, już na tym etapie sporo można się dowiedzieć. Bardzo rzeczowe i życiowe podejście w trakcie zajęć z udzielania pierwszej pomocy. Nauka prowadzenia auta również stała na wysokim poziomie, przez 30 godzin otrzymacie wiele cennych wskazówek dot. stylu i techniki jazdy jak i uwag , które pomogą Wam poprawić umiejętności i wyeliminować błędy. Ja jeździłem z panem Szymonem, zdecydowanie mogę go polecić wszystkim przyszłym kursantom. Kurs w Galancie jest pozbawiony stresu, nikt na Was nie nakrzyczy a nauczycie się bardzo dużo. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem mówią z resztą same za siebie.

23.08.2017

Paweł

Szkoła na prawdę frontem do kursantów. Instruktorzy profesjonalni, spokojni, rzeczowi, po prostu rewelacyjni. Teoria w atmosferze zachęcającej do systematycznej nauki. Wciągające zajęcia z pierwszej pomocy. Praktyka z Szymonem - bez stresu, rzeczowo, ze sporą dozą wyrozumiałości i mnóstwem bardzo cennych wskazówek. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Cieszę się, że trafiłem do tej szkoły, i gorąco polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć dobrze (bezpiecznie) jeździć, bo kurs w tej szkole to zdecydowanie więcej niż tylko przygotowanie do egzaminu.

26.07.2017

Ola

Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor Bartek. Prawo jazdy mam od 9 lat i do tej pory nie jeździłam. Dzięki lekcjom doszkalającym przełamałam swój strach związany z prowadzeniem samochodu. Teraz jazda autem to dla mnie czyta przyjemność. Polecam!!!

28.06.2017

Renata

* Ciężko go wyprowadzić z równowagi

09.06.2017

Renata

Podchodziłam do egzaminu 6 razy, po 6 razie zapisałam się na 4 godz. Dodatkowe przed kolejnym egzaminem , gdyby nie Szymon myślę, że byłoby strasznie ciężko, perfekcyjne podejście, na spokojnie wszystko wytłumaczy i bardzo cie kocham go wyprowadzić z równowagi. Miałam dodatkowe godziny w innej szkole i nikt tak dobrze nie nauczył jak Szymon. Bardzo żałuję tylko tego , że na cały kurs poprostu się nie zapisałam

09.06.2017

Ewa Rola-Szadkowska

Od 30 lat mam prawo jazdy (jako dodatkowy gadżet w portfelu ) . W tym roku postanowiłam ( o zgrozo) kupić sobie samochód I NIM JEŹDZIĆ . Od dwóch miesięcy Marcin uczy mnie jazd , po tygodniu już wiedziałam do czego służą trzy pedały pod nogami i kierownica :) TERAZ JUŻ PROWADZĘ SAMOCHÓD PO MIEŚCIE (dla wystraszonych podam godzimy w których jeżdżę ). A całkiem poważnie nauka sprawia mi ogromną przyjemność , robię postępy ( pewnie Marcin powiedział by że średnie ) ale wreszcie jestem pewna , że dzięki Marcinowi zacznę używać prawa jazdy nie tylko jako gadżetu .Wszystkim serdecznie polecam Naukę Jazdy z Galantem :)

18.05.2017

Honorata

Trzynaście razy podchodziłam do egzaminu praktycznego, a dzieki temu że wykupiłam po 12 razie 6 jazd w tej szkole to zdałam. Jednego czego żałuję to to że nie zrobiłam tego wcześniej powinnam od razu zapisać się na kurs do tej szkoły. Polecam wszystkim z całego serca! Profesjonalni instruktorzy! Dziękuję za to dzięki Wam mam w końcu moje upragnione prawo jazdy!:)

22.04.2017

Miłosz

Nie mam podstaw, żeby coś tej szkole zarzucić. Organizacja profesjonalna - jazdy dopasowane do czasu i możliwości kursanta, świetne nowe samochody, instruktorzy wyrozumiali, nauka jazdy prowadzona na zasadzie empirycznej - przyjedziemy, zobaczymy jak zachować się na tym skrzyżowaniu, przećwiczymy manewry dopóki nie poczujesz swobody. Z pełną odpowiedzialnością - najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu, dzięki której można zdać prawo jazdy dosłownie wszędzie! Polecam!

02.02.2017

Paulina

GENIALNA ATMOSFERA!
Sympatyczni, a zarazem świetnie przygotowujący Cię instruktorzy:)
MI POMOGLI :)i odniosłam swój sukces:)GORACO ICH POLECAM!:)
LUDZISKA NIE CZEKAJCIE ZAPISZCIE SIE DO OSK GALANT:D

25.01.2017

Weronika

Egzamin zdany za pierwszym razem. Super atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych polecam

29.09.2016

Sylwia

Polecam! Bardzo cierpliwi i profesjonalni instruktorzy, cały kurs przebiega w miłej atmosferze :)

31.08.2016

Sandra

Świetna kadra, od samej teorii po nauki praktyczne. Wszystko dobrze tłumaczone, ze spokojem i humorem. Auta czyściuteńkie :) Nic tylko bez stresu do sukcesu ! Polecam serdecznie wszystkim chętnym Gagatkom, którzy chcą dobrze przygotować się do egzaminu.

09.08.2016

Michał

Wszystkim polecam! Instruktorzy bardzo kompetentni, rzeczowi i co bardzo ważne cierpliwi oraz opanowani. Nauka przebiega bezstresowo.

08.08.2016

Zuza

Najlepsza szkoła jazdy ! W 100 % polecam :) Super ekipa instruktorów , która gwarantuje bezstresową naukę w miłej atmosferze. Tomek i Maciej jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za zrobienie ze mnie kierowcy :D Wyższa Szkoła Jazdy zobowiązuje !

22.03.2016

Karolina

Świetny ośrodek szkolenia kierowców! Miła atmosfera i trafiła na świetnego instruktora, Jarek pozdrawiam :) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem :) polecam każdej kto się zastanawia się nad zrobieniem prawa jazdy :)

17.01.2016

Dżo

Najlepsza szkoła w Poznaniu ! Teoria za pierwszym razem, egzamin praktyczny zdany za drugim razem ale tylko przez głupotę i stres. Przygotowana zostałam najlepiej jak tylko można. Kamilu, Bartku dziękuje wam bardzo za cenne rady, za spokój, opanowanie, uśmiech i chęć pomocy. Bardzo, bardzo polecam wszystkim. Najlepsza ekipa EVER !

10.01.2016

Karol

Mega podejście,spokój i przydatne rady, których nie doświadczyłem w poprzednim ośrodku. W moim przypadku, jazdy doszkalające miałem z Bartkiem - genialny instruktor i facet do rozmowy. Pozdrawiam i zdecydowanie polecam wszystkim zdającym ;)

10.01.2016

Amanda

Polecam tą szkołę jazdy ! Gdybym miała wybierać jeszcze raz to tylko i wyłącznie ta szkoła. Każdy kto będzie chciał zdać będę polecała GALANTA. Po 6 h jazdy zdane od razu ;)
Dziękuje raz jeszcze Tomkowi za cenne rady i motywacje. ;)

05.11.2015

Agnieszka

Super!!

27.10.2015

Justyna :)

Polecam! :) Choć na początku było ciężko, to zdane za pierwszym razem! Podziękowania dla Kamila za jego CIERPLIWOŚĆ i za to, że mnie nie wyrzucił z samochodu! ;)

04.10.2015

Kasia

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności polecam Jarka. Jest to wspaniały instruktor, dzięki któremu zdałam prawko za pierwszym podejściem. Nie wierzyłam w to, że zdam, a jednak się udało. Bardzo mi pomogły cenne uwagi Jarka. Jeszcze raz dziękuję :-)

03.10.2015

Dawid

Nie mogłem zdać prawka , 2 godziny jazdy z Tomkiem i na następny dzień prawko zdane bez problemów;)

17.06.2015

Szymon

Zajebista atmosfera, zajebiści instruktorzy, zajebiście spędzony czas. Dziękuję Wam panowie za włożony wkład, Tomek - za ogromną cierpliwość, Bartek - za dobre rady i umiejętności które mi przekazałeś, Kamil - za profesjonalizm. POLECAM!!

17.03.2015

Mona

Najlepsza szkoła jazdy!!
Profesjonalnie
Miła atmosfera
Najlepsi instruktorzy!!
Nie ma co sie zastanawiać!
Jeśli chcesz zdać prawko to tylko u nich!!
Za mną już 3 rok!!
jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wyrozumiałość, naukę, poświęcony czas!!

24.02.2015

Amanda

Znaczne od tego ze polecam wszystkim tą szkołę jazdy ! Miła atmosfera , profesjonalne podejście ! :D Z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze dzięki Panu Tomaszowi zdałam prawo jazdy 17.12.2014r . Dziękuje bardzo za potrzebne wskazówki i genialne podejście hahha i również za cierpliwość :-) Bezstresowa jazda ! 100% profesjonalnosci ! Polecam Polecam Polecam ! Z tymi Instruktorami i z ta szkołą jazdy egzamin zdany za 1 razem ! :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Amanda ! :)

20.12.2014

Blanka

Polecam OSK –GALANT z nim zdasz za pierwszym razem. Dzięki wspaniałym instruktorom i własnej ambicji. Ważne jest to, aby każdy z nas potrafił ocenić ile godzin jest mu potrzebne , aby być w pełni przygotowanym do egzaminu. Najważniejsza jest nasza decyzja kiedy my chcemy przystąpić do egzaminu. Oczywiście na egzaminie musimy być pewni swoich możliwości – wiara, opanowanie i spokój to podstawa, wtedy zdamy za pierwszym razem. Dziękuję za cenne rady, przyjemną atmosferę, profesjonalne przygotowanie Bartkowi, Tomkowi i Kamilowi . Dzięki tym instruktorom i oczywiście własnej samozapartości zdałam za pierwszym razem . Pozdrawiam Blanka

12.12.2014

Madzia:)

Miałam do czynienia z inną szkoła jazdy i nie nauczyli mnie tyle co Tomek w kilka godzin.Świetna szkoła i naprawdę BARDZO POLECAM.Pełen profesjonalizm.Dziękuje chłopaki:)

17.11.2014

Beata

Wykupilam.10 h jazdy,,po dlugiej przerwie ,kiedys juz.zaczelam prawko ale.w inym Osrodku,a tu odrazu zdalam.za pierwszym razem,wszyscy Panowie. Mili i znajacy sie.na.jezdzie:-) dobrze tlumacza,Polecam,ja juz zdalam 2 lata temu i teraz z powodzenie.jezdze.

17.10.2014

Kaśka

Bardzo polecam! W 6 godzin w GALANT nauczyłam się więcej niż przez 30 w poprzednim osk, poszłam i od razu zdałam. Serdeczne podziękowania dla Kamila, który wszystko dokładnie tłumaczy. :)

17.09.2014

Marta

Zdane za pierwszym razem! Szczególne podziękowania dla instruktora Macieja - za jasne i konkretne wykłady teorii oraz cierpliwość przy naukach praktycznych;)

12.08.2014

Kaśka

Atmosfera świetna, a jazda zupełnie bez stresu! Jeździłam z Maciejem (jak On jasno tłumaczy przepisy - czysta poezja) i Tomkiem mega sympatyczny - zdałam za 1 razem Polecam w 100%

08.08.2014

Ania

Bartku dziękuję za cenne wskazówki i super atmosferę!!!

05.08.2014

Agnieszka

24 h z Maciejem + 6 h z Tomkiem = testy i praktyka zaliczona za 1 razem. Szkoła warta polecenia !!!

30.06.2014

Ela

Bardzo dziękuje za całe szkolenie za atmosferę Wszystko to doceniłam na egzaminie.Panie Tomku Panie Bartku jesteście mega-profesjonalni i mega-sympatyczni

02.06.2014

michalMr

Fajna strona, nawet ciekawy wpis, dodam se do ulubionych niech strace :)

15.05.2014

Marek z Gniezna

Wspaniała szkoła GALANT i instruktorzy, miła atmosfera.
Biorąc dodatkowe lekcje nauczyłem się więcej niż w poprzedniej szkole w Gnieźnie, gdzie uczyło mnie dwóch instruktorów każdy na inaczej uczył mnie jeździć dopiero
Tomek bardzo sympatyczny i cierpliwy pokazał mi jak trzeba jeździć żeby zdać
egzamin Państwowy z jazdy.
W Środę zdałem egzamin praktyczny nawet egzaminator podziękował za wspaniałą jazdę.
Tomku dziękuje Ci za wspaniała
naukę jazdy i rady dzięki Tobie zdałem.
Szkoła GALANT warta polecenia i znajomych też wszystkim będę polecał.
Pozdrawiam z Gniezna.
Marek :)

10.10.2013

Agata

Polecam w 100 %, egzamin poszedł gładko :D

30.09.2013

Gawron

No Tomcio Tomcio , wspaniały instruktor i ziomek!:)

10.09.2013

Julka

Jeździłam z Tomkiem, mój brat jeździł z Tomkiem, zdaliśmy za 1-szym razem! I jeśli moja siostra się zdecyduje, to też będzie jeździć z Tomkiem! :D

05.09.2013

Aśka

TOMEK TOMEK TOMEK ! PO LE CAM!

01.09.2013

Tomasz Plenzler

Polecam wszystkich tą szkołę. Nauczą wszystkiego co potrzeba i nie tylko. Nauczysz się tutaj również jazdy w życiu codziennym. Klimatyzacja i radio działają prawidłowo. Na 1 i 2 ciągnie, ale potem już ciężko, bo to małe silniki, ale i tak jak na takie auta wzorowo. Czujne oko instruktora pozwala nawet na jazdę z zamkniętymi oczami. Pozdrawiam.

29.08.2013

Oliwia

również polecam.! :)

01.07.2013

Aga

Polecam!:)

19.06.2013

Edyta.I.

Wykupiłam w tej szkole dodatkowe jazdy. Pełen profesjonalizm, spokój, cierpliwość, wspaniały klimat każdego spotkania, humor i indywidualne podejście.Dziękuje bardzo Tomkowi i reszcie za wyedukowanie dzięki Wam odniosłam swój osobisty sukces. Polecam.Pozdrawiam.

16.06.2013

Adam

Instruktorzy...masakra to co sie nasmiałem na jazdach hehe no i zdałem bez wiekszych problemów polecam jak najbardziej

02.04.2013

Szymon Gaj

Super świetna szkoła, biorąc dodatkowe lekcje nauczyłem sie wiecej niż w poprzedniej szkole, Egzamin ZDANY za 2 razem !!! Dzieki Mariusz ! Tylko SZKOŁA GALANT !!

20.02.2013

Anka

Świetni instruktorzy. Tomek i Bartek po prostu wymiatają ! POLECAM !

24.01.2013

Jakub

Świetna atmosfera, instruktorzy to nie spróchniałe dziady, tylko młodzi, weseli ludzie. Znają się na swojej robocie, potrafią doskonale wytłumaczyć wszystko, co jest potrzebne do egzaminu. W samochodzie panuje świetna atmosfera, bez żadnej spiny. Zdałem za pierwszym razem, co świadczy samo o sobie ;))

23.01.2013

Alicja

Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem. Szkoła jak najbardziej godna polecenia! :))

19.12.2012

Robertt

Bardzo polecam mimo iż uczylem sie w innej szkole to po nie zdanym egzaminie poszedlem do Galant i przez wykupione dodadkowe godziny nauczylem sie wiecej niz poprzedniej szkole.A Tomek i Bartek po prostu wymiataja.Pozdrawim i polecam

19.12.2012

Sam

Najlepsza szkoła ever- wszystko zdane za pierwszym razem :D Jak najbardziej POLECAM!

15.12.2012

Arti

Nie bez powodu jest to WYŻSZA SZKOŁA JAZDY :) najlepsi instruktorzy w mieście, egzamin za I razem teoria i praktyka, gorąco polecam! :D

30.10.2012

TomaszW

Zdecydowanie polecam wszystkim tą szkołę jazdy. Nie ma się co zastanawiać, chyba że chcesz łudzić się, że zaoszczędzasz te parę złotych, a potem jeździć z jakimś wąsatym dziadem, który nie tylko fatalnie cie przygotuje, ale też będzie robił na tobie kasę za dodatkowe godziny. WSJ Galant przygotowała mnie na prawdę bardzo dobrze na różnych płaszczyznach, a wszystko odbywa się w miłej, przyjacielskiej atmosferze z młodymi ludźmi. POLECAM!

30.10.2012

Aneta

Gorąco polecam najlepszą szkołę jazdy w mieście!!! Bezstresowo, miło, sympatycznie, z instruktorami naprawdę można się zaprzyjaźnić!
Dziękuję Ci Tomku za cierpliwość i wyrozumiałość, za mile spędzony czas i za to, że WRESZCIE jestem kierowcą!!! Nie mogę też nie wspomnieć o Mariuszu i Bartku - luz i profesjonalizm w jednym!

27.09.2012

Bartas :

Egzamin za pierwszym razem :) z teori 0 błędów :) ta szkoła rządzi :D

16.07.2012

Asia

Najlepszy instruktor pod słońcem, który ma smykałkę do nauczania!! Jest genialny! :D Zdecydowanie POLECAM!! :) :)

15.07.2012

Ada

Prawo jazdy zdane wczoraj ! 11.07.2012r. -- za pierwszym razem !!!!!!!! ;DD polecam w 100% Tomka !!! Świetny instruktor ! Bardzo sympatyczny, cierpliwy, wszystko dokładnie wyjaśnia przez co nie ma żadnych problemów ze zrozumieniem na czym polega bezstresowa jazda!!! :D Zaraża pasją do prowadzenia auta ! Szkoła naprawdę godna polecenia !!!!!

12.07.2012

Gabi

Gorąco polecam WSJ GALANT!
Mimo problemów, liczyłam na pomoc. Nie było krzyków i strachu, zawsze stanowczo, miło i profesjonalnie. Polecam każdego instruktora, Tomka, Mariusza jak i Bartka. Wszyscy godni zaufania i pogodni. Uśmiech na twarzy nie znikał, żart się trzymał. Zapraszam! Dziękuję ;))

29.06.2012

Dudixon

Ja witam ja Zdam ja wiem że potrafisz polecam te 4 kołka!

30.04.2012

Aaa

Egzamin zdany za 1. razem, wszyscy instruktorzy super!!!! Polecam - Najlepsza szkoła :)

05.04.2012

Piotr

Jak najbardziej najlepsza szkoła jazdy!!!! POLECAM W 100 PROCENTACH!!!! Pozdrowionka!

21.03.2012

Robercik

Ludzie dajcie już spokój prawko jak najbardziej sobie zróbcie ale aut to już nie kupujcie bo jak tak dalej pójdzie to na mojej ulicy nie będzie można zaparkować już wcale hi hi Pozdrawiam kursantów

20.03.2012

Kasia

Zdane za 1 razem prawko mówi samo za siebie-najlepsza szkoła w mieście :) Mimo, że byłam przysłowiową blondi (dosłownie i w pezenośni), to Mariusz jakoś wytrzymał ze mną i tak przygotował do egzaminu, że nie było mowy o oblaniu :)

08.02.2012

joasiakw

POLECAM GORĄCO! Egzamin zdany za 1 razem. Tomek nauczy KAŻDEGO!

17.01.2012

Kinia

Najlepsi instruktorzy! Świetna atmosfera- każda jazda pełna humoru, ale również nauki. Dzięki Mariuszowi jazda "fasolką" nie sprawia mi żadnego problemu :) Dziękuję i wracam do Was za rok na B!

11.01.2012

Justyna

Miałam przyjemność jeździć zarówno z Mariuszem, jak i z Tomkiem. Obu gorąco polecam! Miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie. Pasuje robota:)

22.12.2011

Wrona

Wspaniali, cierpliwi instruktorzy i przemiła atmosfera podczas jazdy :D Po każdej lekcji żałuje się że te 2 godzinki zleciały tak szybko ;) Szczerze polecam!!!

11.12.2011

Kondziu

Zdane za pierwszym razem w 2005/2006 roku ;) Do dziś żadnej stłuczki.

03.12.2011

Madziula :)

Egzamin zdany za 1 razem, oczywiście dzięki wspaniałemu instruktorowi (Mariusz dzięki za dodanie pewności siebie ! ) :) Jazdy bez stresowe, przyjemne, w miłej atmosferze:) Nie żałuję i polecam !!! OSK GALANT najlepsze !! :)

29.11.2011

K.

Nawet tak znerwicowana istota jak ja,dzięki Mariuszowi potrafiła nie denerwować się za kierownicą! Jazdy w galantowej elce to sama przyjemność, no bo w końcu--> BEZ STRESU DO SUKCESU!
Uwaga!- grozi dobrym humorem:)

25.11.2011

Kinga

Bardzo stresowałam się przed pierwszą jazdą, ale zupełnie niepotrzebnie, bo jazda zarówno z Tomkiem jak i z Mariuszem przebiegała w świetnej atmosferze. Obaj panowie są profesjonalistami, dzięki nim zdałam za 1 razem! :) Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się DOBRZE jeździć samochodem. Pozdrawiam!

18.10.2011

zgadnij kto

Tomek De Best ;-) prawko jest za 1 szym razem dziękuje ;)

09.10.2011

Robert

Dzięki za jazdy doszkalające przed egzamem - zdane ! :)

19.09.2011

PRO 166

Tomek DZIĘKUJEMY za WSZYSTKO!!!!

23.05.2011

Adam

Jazda z Tomkiem to jedna wielka przyjemność! Po dość długiej przerwie siadłem za kierownicą, Tomek obok, i zdane "za pierwszym razem" :D.
Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu! Najlepszy instruktor we wszechświecie! Zdajesz to raz, ale przede wszystkim - umiesz jeździć! Polecam i pozdrawiam!

18.05.2011

Norbert H.

Wszystko profesjonalnie zorganizowane, Instruktorzy wyrozumiali,na luzie,cierpliwi, a nie tak jak w innych osk...Dzięki Mariuszowi który dał mi pewność siebie praktyka poszła bez stresu i za pierwszym razem zdana :P Dzięki wielkie!!:)

27.04.2011

eevka2

Prawko zdane 1.5 roku temu dzięki Tomkowi i Karolowi. Extra atmosfera :) Polecam :D

10.04.2011

Beata K.

Wszystkim wahającym się jaką szkołe jazdy wybrać i czy wogóle zapisać sie na prawko gorąco polecam OSK GALANT !!! Atmosfera na jazdach zajebista a nauka to sama przyjemność-a to wszystko dzięki Mariuszowi:) zaraża entuzjazmem, spokojem i dodaje pewności siebie a na stres nie ma tu miejsca:) aż żal sie rozstawać:)

05.04.2011

Darek

Prawko zdane :) Dzięki Tomkowi i Mariuszowi :) Bardzo polecam :)

28.02.2011

OLIWKA

zaczęło się sympatycznie na teorii i skończyło się sympatycznie na egzaminie.po drodze były równie przyjemne jazdy z Tomkiem i Mario.efekt?? zdane za pierwszym razem. obu chłopaków serdecznie pozdrawiam

17.02.2011

Marcin

Prawko zdalem za pierwszym razem poltora roku temu... Jezdzilem wtedy z Karolem... Polecam i bede polecal wszystkim... DZIEKI! : )
W tym roku chce isc na kat. A, zaluje ze tego nie prowadza... Ale moze kogos polecicie?

22.01.2011

wbogna

Wybór OSK Galant to ABSOLUTNY strzał w dziesiątkę:) Pan Jarek, który wykłada teorię to kompetentny pan z wesołym błyskiem w oku. A Tomek to po prostu CUDOTWÓRCA:))) pozdrawiam i życzę szczęścia!

04.10.2010

Magda

Dzięki Tomkowi uwierzyłam, że dam radę zdać… i 28 czerwca zdałam PrAwKo za 1 razem!!! Jazdy mijały bardzo szybko i w super atmosferze :D
Jak najbardziej zgadzam się, że z Tomkiem bez stresu do sukcesu !

29.06.2010

Mati

Polecam Tomka i Karola! Jazda z nimi sama przyjemność! Zadałem za pierwszym razem teorie i praktyke i wiem ze do Tomka szkoły było warto sie zapisac! Pozdrawiam

17.05.2010

anit:)

Rzeczywiście nauka u Galanta to sama przyjemność, jazdy tak szybko mijają,ledwo się zacznie kurs i już egzamin...atmosfera bardzo przyjemna i miła.
P.S Tomasz dobra robota ;)

01.04.2010

Marta

Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się w 2004 roku. Niestety trafiłam na Instruktora, który był po prostu tragiczny i w kontaktach międzyludzkich i w metodzie nauczania. Przez tego właśnie człowieka nie zdałam pierwszego egzaminu, gdyż trafiłam na manewr, którego NIGDY mi nie pokazał. Jedyne czego nauczyłam sie od tamtego człowieka, to, że wsiadając za kierownicę musisz być zestresowany i obojętnie co byś nie zrobił i tak jeździsz beznadziejnie! Robienie Prawa Jazdy odłożyłam na dobre 6 lat. Uznałam, że skoro tamten czlowiek mówił, że jestem beznadziejna, to tak jest i kropka... Dopiero w tym roku, kiedy moja przyjaciółka zdecydowała sie zrobić kurs na prawo jazdy i ja uznałam, ze najwyższy czas pójść do przodu. To Ona znalazła OSK Galant i najpierw rozsądnie poszła na rozmowę z Tomkiem Galantem. Okazał sie tak równym Gościem :) że poleciła mi go bez zmrużenia oka. W piątek 26 marca zdałam egzamin na prawo jazdy! Tomek zadbał o to, bym doszkoliła się w tym, czego wcześniej nie potrafiłam. Bardzo dba o klienta i sprawia, że w jego towarzystwie słowo stres nie istnieje :)
Tomek, dziękuję bardzo! Będę polecać OSK Galant wszystkim, którzy chcą zrobić prawo jazdy :)

29.03.2010

Aśka

Do Mimi - nie wiem z kim jeździłaś, ale ja właśnie dzięki Tomkowi zdałam prawko. Wcześniej robiłam kurs w innym ośrodku (nie będę robiła antyreklamy) i byłam bardzo niezadowolona. U Tomka wykupiłam dość sporo dodatkowych godzin, bo około 20 ale tak naprawdę to dopiero z nim nauczyłam się jeździć ( a raczej zdać egzamin - bo jeździć to dopiero zacznę się uczyć :D) i żałuję że nie robiłam tu całego kursu. A z wszystkimi super opiniami jak najbardziej się zgadzam i będę polecać znajomym :)) Pozdrawiam

30.11.2009

Aśka

Kurs robiłam w innym ośrodku. U Tomka wykupiłam jazdy doszkalające. W ogóle bez porównania - na plus oczywiście! Rewelacja. Polecam !! :))

18.11.2009

Kasia :)

Najlepszy OSK w Poznaniu!!! Jazdy z Tomkiem były rewelacyjne!! Poprostu odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Dzieki Tomek za wszystko!!! Pozdrawiam

07.11.2009

kiero

Karol i Tomek - najlepsi instruktorzy w mieście. Sympatyczni, rzetelni, nic tylko jeździć. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem. Polecam!

06.11.2009

piekarz

Dzięki Tomek, dzięki Karol, zajebista jazda na krawędzi.Polecam!!!

04.11.2009

Łysy

Perfekcyjna robota Panowie. Dzięki wielkie!

23.09.2009

Kinia

Bardzio mili i cierpliwi instruktorzy, dzięki czemu nauka jazdy u Galanta jest naprawdę bezstresowa! Polecam serdecznie! Dzięki Tomasz, dzięki Tobie zdałam za 1-wszym razem! :)

15.03.2009

~nika

Gorąco polecam, kompetencja i szyk, nauka w przyjemnej atmosferze, zdane za 1 razem! Tomkowi powierzyłabym nawet leczenie mojego psa, którego nie mam ;P

13.03.2009

MALWINKA =)

Najlepsi instruktorzy w mieście Galancik i Karol POLECAM!!!!

05.02.2009

Kaśka

Mega jestem zadowolona! Zdałam za 1 razem, Tomek uczy naprawde świetnie. Warto, polecam!

27.01.2009

Pati

najlepszy osk.zdane za 1razem.Tomek wielkie dzieki.polecam wszystkim

01.10.2008

Mario

Prawko zdane oczywiście za pierwszym razem. Zajebiscie było jezdzic w niebieskim punciaku z Tomkiem oj wesoło było. Oczywiscie polecam wszystkim ;-)

04.09.2008

ania

Jestem zadowolona z Agnieszki, dużo nauczyła i wymagała pozdrawiam

14.07.2008

Michalski

Zdane za 1 razem !!! Tomek Najlepszy Instruktor w Mieście!!!!!! Polecam

24.06.2008

Michał

Pani Agnieszka, to ta ładna brunetka w Grande Punto? Ja nie narzekam! Naprawdę super instruktorka!

23.06.2008

NIANIA FRANIA

INSTRUKTOR SPOKO ZIOMUS, NAWET POŚPIEWA JAK TRZEBA :)

04.05.2008

NIANIA FRANIA

OŚRODEK ZAJEBISTY , JAZDY Z TOMKIEM SAMA PRZYJEMNOŚĆ AZ NIE CHCE SIE ZDAWAĆ ZA PIERWSZYM RAZEM :P

04.05.2008

Natalia

Egzamin zdany za pierwszym razem :) Pozdrowienia i podziękowania dla Jarka i Tomka (najlepszych instruktorów w Poznaniu :)

24.04.2008

tola

Jak prawko zdane za pierwszym razem to wszystko juz jasne!!!

19.04.2008

Maniek

Najbardziej klimaciarska L-ka na mieście ;) Tomaj,wielki ziomek!pozdro!!

02.04.2008

Klakier

Rowniez polecam i kieruje tutaj wszystkich znajomych. Wrogom ta szkole jazdy odradzam, niech sobie zdaja po 10 razy po jazdach w innych OSK ;-)

02.11.2007

Cortez

Super instruktor, przyjemna jazda czego wiecej chciec :) POLECAM :)

05.09.2007

Zulcia

Prawko zdane za pierwszym razem! Polecam! Pzdr dla instruktorki Agnieszki! ;-)

04.09.2007

Fąfer

najlepszy osk w okolicy:) prawko zdane za 1 podejściem:) polecam gorąco;] pozdrowienia dla Tomka i dzięki za wspólprace:)

16.06.2007

Martyna

DO MARCINA (marmac_1@interia.pl)
Coś Ty! On już się urodził z prawkiem... ;-)) Pozdrawiam Tomasza, bo fajny z niego instruktor hehe ;-))

22.05.2007

Żabka

Kurs prawa jazdy jest super,wspaniały wykładowca teorii i jeszcze wspanialszy instruktor.Pozdrowienia dla szefuncia:)

21.05.2007

Mruffka- jeszcze raz =]

I w ogole to chcialam wniesc zazalenie, ze w galerii nie znajduje sie zdjecie facjaty czcigodnego instruktora !! :D

16.03.2007

Mruffka

Łeee no kurde, ze ja dopiero teraz sie wpisuje to skandal !!! Prawko zdalam w lipcu ( of korz, po najlepszym na swiecie szkoleniu Tomka, za pierwszym razem :D ) i od tego czasu juz sobie ladnie pieknie smigam autkiem =] I ogolnie to mega zajebiste wspomnienia z nauki jazdy :) Nic dodac, nic ujac- konkurencja wysiada :D

16.03.2007

osa

Jak będę miał 18 lat to na pewno się zgłoszę do GALANTA

14.03.2007

Mariusz

Nie wyobrażam sobie innej szkoły i innego instruktora. Jazdy z Tomkiem są nie do pobicia. Nic dodać nic ująć. Kurs prowadzony w rewelacyjnej atmosferze i egzamin zdany za 1 razem :) Czego wiecej chcieć?? Jesli sie wachacie to wybierajcie tylko OSK Galant. Ja z tego wyboru jestem bardzo zadowolony

29.01.2007

MaLmeN

Nic dodac nic ujac poprostu jezdzi sie Galancko :P ...yyy... elegancko ;) pełena fachowosc i profesjonalizm a jaja jak berety :D

22.01.2007

Marcin

Ośrodek jest zaj.... Choć uczyłem się dawno bo przeszło rok temu to musze się przyłączyć do pozytywnych odczuć innych kursantów. Tomasz jest super kolesiem i ma dobre podejście do początkujących, przecież sam się kiedyś uczył. Pozdro

19.01.2007

Doma

Ja swoje praweczko dzieki OSK GALANT mam juz od 4 lat:) Bylo the best, a teraz jak Pan Tomasz jest instruktorem to moze i 2 raz wartoby sie zapisac ;) pzdr i polecam ;-)

03.12.2006

Jahcool8

Najlepsza szkola jazdy na swiecie, wspanialy instruktor czulem sie jakbym znal go od podstawowki;) Pozdro pozdro

03.12.2006

szyyymuus

Co tu duzo mowic ? Pelen profesionalizm, nie wiem czy mozna sie uczyc w lepszej atmosferze chyba nie po prostu idelanie.Egzamin zdalem za 1 razem a to dzieki milej atmosferze jaka panowala podaczas kusru Jesli zastanawisz sie kogo wybrac wybierz nauke jazdy Galant:)POLECAM

03.12.2006

Drizzd/Michał

Prawdziwy instruktor z powołaniem najchetniej zapisałbym się ponownie i zaczął kurs od poczatku.Czułem sie jak z najlepszym kumplem:)

28.11.2006

Beata

Co tu dużo mówić?Wspaniały instruktor,świetna atmosfera,profesjonalnie,bezstresowo no i efektywnie!!! Dziękuję i POLECAM!!!

26.11.2006

Andrzej

Naprawdę dobry kurs prawa jazdy!!! Polecam wszystkim którzy chcą szybko i bez problemu zdać egzamin!!! Zdałem za pierwszym razem a nie mialem zbyt dużego pojęcia wcześniej o prowadzeniu autka!

04.11.2006

pawelkotecki:)

pozdrowienia dla szefa:)

04.11.2006

MARTYNA

Świetny instruktor, ma doskonałe podejście do kursantów, nie wrzeszczy(nawet na mnie;-) , prawdziwa ostoja spokoju. Poza tym przystojniak hehe ;-))) REKOMENDUJĘ !!!

09.10.2006

Mały

Tanio i solidnie. Dobra atmosfera i 100% profesjonalizmu.

ANIOłEK ;)

Podziwiasz zawsze przestraszonych kursantów za kierownicą i naburmuszonych instruktorów??? Myślisz ja tak nie chce... boje się... i wtedy trafiasz na \"wesołe punto\" Tomusia, bezstresowo, konkretnie i bez ściemy!!! Satysfakcja gwarantowana i prawko w kieszeni!!! Nie można trafić lepiej!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!

Madzia

OSK GALANT - nie wyobrażam sobie innego ośrodka, w którym mogłabym się uczyć! Po prostu profesjonalnie, bezstresowo, tanio, a co najważniejsze skutecznie =)

Goku

Szczerze polecam OSK Galant! Nauka odbywa sie zupełnie bezstresowo, w miłej atmosferze, co sprawia, ze przyswajanie tajników jazdy następuje łatwo i szybko :) Pochwale się, ze nigdy wcześniej nie prowadząc auta, po szkoleniu tutaj zdałem egzamin na prawko za pierwszym razem! To świadczy samo za siebie! OSK Galant, to profesjonalisci :) NIE POŻAŁUJECIE WYBORU TEGO OŚRODKA, DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM!

Paweł

szefuncio Tomaj jest poprostu cool:):):) najfajniejszy i najlepszy ośrodek szkolenia! polecam

Sandra

Bezstresowy instruktor :) miła atmosfera, można pożartować i pośmiać się. Pozdrawiam !

suchy

Wiadomo, że polecam! Egzamin zdany przy pierwszym podejściu, a w punto oprócz szlifowania swojej jazdy, wieczna pompka i zwała!

Szu

Ja nie mam żadnych wątpliwości, że warto :). Pozdrawiam

EwCia

PO PROSTU THE BEST :) Wszystko jasno i w super sposób pokazane:) Miła atmosfera ;) A NA KOŃCU EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM ;) Pozdrawiam :P

aśka

Profesjonalista, wspaniały instruktor i kolega w jednym :) Cierpliwy i wyrozumialy, a zarazem stanowczy i ambitny! Polecam!!! Ja sie nie zawiodłam.

Dodaj opinię
Zapisz się
Ta strona korzysta z plików cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich wykorzystywanie.